17. mei, 2015

Sallandse Voorjaarstocht

Wij hebben hieraan al vaker aan deelgenomen. Deelgenomen aan de Sallandse Voorjaarstocht, georganiseerd door de Wandelgroep Raalte. Wandeltochten over verschillende afstanden, waarbij wij vandaag deelgenomen hebben met de 30 km. Wij, mijn vader en ik. Ik…, Arend-Jan genaamd.

Arend-Jan kan vandaag veel gaan schrijven over wat Vaders en hij zelf gezien hebben. Eigenlijk moet ik (Arend-Jan laat nu verder zijn naam achterwege) zeggen wat mijn fotocamera gezien en vastgelegd heeft en daarvoor mijn persoon. Dit door mijn ogen. Mijn ogen die sinds ik meer met fotografie bezig houdt, de dingen én de omgeving in fotoranden bekijkt. Als het binnen de fotoranden een mooi plaatje geeft dan vind ik het mooi. Alles wat buiten de fotoranden bevindt of begeeft is niet belangrijk. Het gaat erom wat er binnen de fotoranden bevindt.

Afijn, 30 km. wandelen. Dat is 30 km. van mij af kijken en rond kijken. Het weer is goed vandaag, er is veel waar te nemen. Ik ga niet er niet veel over zeggen. Er mag naar gekeken worden. Naar de foto’s van vandaag, een flink aantal zijn van bijschriften voorzien.

Ik wens een ieder plezier naar het kijken van mijn foto’s. Klik hier om de foto’s te bekijken.