25. mei, 2015

Op een mooie 2e Pinksterdag...

Sinds gisterochtend zit er bij mij een deuntje in mijn hoofd. Het is van een oud liedje en wie het gezongen heeft weet ik niet zo gauw. Het liedje heet ‘Op een mooie Pinksterdag’.

Zo ben ik gisteren op mijn fiets gestapt en heb toen onderweg een aantal foto’s gemaakt. Ze zijn hier te bekijken.

Vandaag had ik voor mij een fietstoertocht in mijn planning. Met deze fietstocht heb ik in het verleden al verscheidende keren aan deel genomen. Vandaag na een afwezigheid van twee jaren neem ik weer aan deel. Dit met de Omloop van de Graafschap en deze start en finisht in Keijenborg, een dorp ergens tussen Zutphen en Doetinchem. Vanmorgen werd ik daar door één van de organisatiemensen ontvangen met de woorden; “Ah, daar is onze vaste deelnemer weer”. Afijn, twee jaar niet aanwezig zijn en ik ben nog steeds een vaste deelnemer. Het was wel dat deze persoon mij herkende aan mijn haardos, deze zat vandaag niet in een staart.

In het café van Keijenborg heb ik mij ingeschreven, een kop koffie gedronken en toen fietsen aan mijn tocht. En ja hoor…, ik kon het niet laten. Ik kon het niet laten om mijn fotocamera niet te hanteren. Vanaf het moment dat ik vanmorgen de koffie in het café op had daar, gaat mijn beleving vandaag verder in foto’s en deze allemaal voorzien van bijschriften. Mijn beleving, waarneming, gedachten, interesses, liefhebberijen en mijn bezigheden van vandaag tijdens de Omloop van de Graafschap zijn hier te bekijken.