6. jul, 2015

Wie van de drie

Een Ik kan van alles genieten wat loopt, kruipt en vliegt. Dit van alles wat geen óf meer benen heeft dan de mens. Vaak zijn het wezens met een aangeboren intelligentie wat slimmer is dan bij de mens.

Twee Ik kan bekeken worden. Op zichzelf heb ik daar geen problemen mee. “Big Brother is wathcing you” Overal zijn er ‘spiedende ogen’. Dit om de kwaadwillende gedachtes te temmen. Zo wordt ik in mijn territorium ook bekeken en bespied door een aantal stilzittende ogen.

Drie Ik kan houden van een goede zangkunst en muziek. Dit in vele genres en dit met een lage (stil) volumeknop en hoge (voluit) volumeknop. Tijdstip op de dag maakt mij niet uit. ’s Nachts naast mijn bed speelt altijd een zacht muziekje, heerlijk om bij in slaap te vallen.

Een, Twee, en Drie Ik kan veel hebben. Ik heb een hard hoofd en dat heeft in mijn actieve leven al veel meegemaakt. Maar dat op het moment dat jullie territoriumeigenaar probeert te slapen, alsmede meerdere mensen, jullie liggen te KWAKEN met een voluit volumeknop in een genre waarbij ik Uuu zegt…… Dat doet mij het bed uit komen en ga ik in mijn tuin bij de vijver met steentjes naar jullie gooien.

Dank jullie wel.