12. aug, 2015

Deze roos beleefd mooie momenten

Deze roos heb ik achter gelaten op mijn vakantieadres waar ik een aantal dagen heb overnacht. Ik had hem mee kunnen nemen op terugreis naar huis toe, maar dan had deze roos het niet overleefd.

’s Morgens voor het vertrek van ons, heb ik deze roos gefotografeerd. Dit als een blijvende herinnering voor ons. Het is gefotografeerd in de kamer waarin wij verbleven.

Ik zeg ‘wij’ omdat Alexandra mij heeft opgewacht bij mijn finish van een Kennedymars in Nijnsel bij Sint Oedenrode, dit tijdens de Nacht van OLAT. Daar heeft zij mij deze roos gegeven. Dat was twee dagen daarvoor voordat ik deze foto gemaakt heb.

Ons verblijf was in een Bed en Breakfast in Best. Daar waren wij vriendelijk ontvangen door Jorie, de eigenaresse. Wat wij gezien hebben aan haar, is dat zij haar B&B met veel passie en liefde verzorgt en dat veel naar haar gasten toe. Onze kamer was goed, wij konden fris onder de douche vandaan komen en het ontbijt… Kostelijk, lekker en meer dan wat wij op konden. Daarbij, haar verdere aandacht naar ons en de andere gasten was mooi.

Omdat het meenemen van deze roos op mijn terugreis moeilijk ging, heb ik samen met Alexandra besloten deze te geven aan Jorie. Dit als dank voor het vele wat zij aan ons heeft gegeven. Voor mij en Alexandra heb ik deze foto gemaakt. Een mooie roos waaraan drie mensen mooie momenten aan beleefd hebben.