8. aug, 2016

Va-kan-tie... Klein gevleugelde in Warffum.

Door het open, zeer open landschap kan het zijn dat menigeen het onvriendelijk vindt in de provincie Groningen. Maar het is anders.

Tijdens een uitstapje waarbij het voor de inwendige mens wat te nuttigen was, zij het net zoals in de rest van Nederland tegen betaling, was het vriendelijk en bijna een paradijs te noemen.

Een paradijs was het in ieder geval voor elke fotograaf die graag zijn micro-lens wil gebruiken. Deze kan hier lustig op los fotograferen. Men kan hier vele kleuren vastleggen. Daarbij moet men niet van opkijken dat je lens wordt bekeken. Er fladdert en zoemt hier van alles rond met kleine vleugels.

Tijdens het bezoek aan dit uitstapje in Warffum baalde dat ik mijn micro-lens niet bij mij had. Maar ja, ik kan niet alles meenemen met een fietsvakantie. Gaande weg de fietsvakantie realiseerde ik mij dat ik al te veel meesleepte achter mijn fiets aan.

Voor een volgende keer ga ik een klein gevleugelde observeren om te bekijken hoe deze al het lekkere van de bloemen meeneemt naar zijn nest.

 

Klik hier voor al het gevleugelde en de kleuren in Warffum.