23. apr, 2017

Je schoot me neer, ik ben sterk geworden…

“Open en eerlijk zijn, dat ga ik gebruiken naar mijn verdere toekomst. Dat is mijn doelstelling. Waar mijn toekomst terecht komt is nog onbekend, maar het moet mij inspireren en motiveren. Het moet mij voldoening geven. Dat is mijn streven. Ik kan samenwerken en communiceren. Het laatste is naar een ieder toe aan te bevelen. Het geeft een mooie wisselwerking in een bedrijfssituatie en dat creëert een mooi welzijnsgevoel naar elkaar toe.”

“Ik weet dat ik doelgericht en zelfstandig mijn taken kan voltooien. Waarbij ik door zelfontplooiing en communicatie mijzelf kan ontwikkelen. Voordeel is dat ik een hoge vorm van loyaliteit in mij heb.”

 

Je schreeuwde hard, maar ik hoor nu geen woord meer van wat je zegt… Ik kan hard praten, maar nu zeg ik niet veel meer… Ik werd bekritiseerd, maar al je mindere praatjes van toen vloeien nu van mij af… Je schoot me neer, maar ik stond op…

 

Ik ben vrij van pijn, niets meer te verliezen, schiet maar raak, schiet maar raak… Afketser, richt op je doel, schiet maar raak, schiet maar raak… Je schoot me neer, maar ik zal nu niet vallen, ik ben sterk… Je schoot me neer, maar ik zal nu niet vallen, ik ben sterk geworden… Ik ben titanium…

 

“Het is nu een afscheid  van een periode van negen-en-twintig jaren. Eigenlijk moet ik dertig jaren schrijven wanneer ik mijn tijd als uitzendkracht erbij betrek.”

 

Je hebt mij laten vallen, maar jij was het die dieper moest vallen… Energie, het heeft energie en tijd gevergd … Verhef je stem, schelden doet mij nu geen zeer… Ik kan praten, maar nu zeg ik niet veel meer…

 

“Het gehele gebeuren nu afgelopen ruim anderhalf jaar heeft mij ervaringen gegeven. Ik heb het nu gelaten aanvaard. Mijn vele emotionele en andere gevoelservaringen heb ik voor het grootste deel overwonnen. Het voelt in mij sterker en weerbaarder en dat door alle gebeurtenissen uit de afgelopen tijd wat ik doorstaan heb. Wat ben ik blij hoe het voelt, wanneer een mens een lange en zware hardloopwedstrijd loopt en waarbij het lichaam de pijn voelt van de vele gelopen kilometers.”

 

Ik ben vrij van pijn, niets meer te verliezen, schiet maar raak, schiet maar raak… Afketser, richt op je doel, schiet maar raak, schiet maar raak… Je schoot me neer, maar ik zal nu niet vallen, ik ben sterk… Je schoot me neer, maar ik zal nu niet vallen, ik ben sterk geworden… Ik ben titanium…

 

Het was hard tussen ons… Elkaar pijnigen… Het was hard tussen ons, ik ben vrij van pijn… Ben jij vrij van pijn?

 

“Ik heb het om in moeilijke tijden open en eerlijk te zijn naar een ander.” ……maar past dat niet in het systeem van alleen vooruitdenken, prestatiegericht zijn en naar winst? Open en eerlijk zijn heb ik van het systeem niet meegekregen. Het hoeft nu ook niet meer, het is allemaal gebeurd!

Het systeem moet oppassen. Het heeft te maken met mensen. Mensen met emotie en met een ziel. Naar mijn mening moet het systeem weten wat het bij mensen met emotionele gevoelens en hun ziel, het zijn geen robots, doet wanneer er te veel alleen van bovenaf geregeerd wordt. Een ieder mens heeft angst naar de toekomst, dat kan het systeem ook hebben, maar kom er dan voor uit.

Ik hoop dat het systeem door mijn persoon anders gaat leidinggeven in het bedrijf waar ik op dinsdag 25 april mijn laatste werkdag ga beleven. Hierom heb ik mijn collega’s in mijn afscheidspresentatie succes gewenst naar een mooie en duurzame toekomst.

Naar mij toe, mijn boek… “Mijn grote boek, mijn levensboek ga ik verder invullen met andere activiteiten in mijn nabije toekomst.”

 

Ik ben vrij van pijn, niets meer te verliezen, schiet maar raak, schiet maar raak… Afketser, richt op je doel, schiet maar raak, schiet maar raak… Je schoot me neer, maar ik zal nu niet vallen, ik ben sterk… Je schoot me neer, maar ik zal nu niet vallen, ik ben sterk geworden… Ik ben titanium…

 

 

Klik hier voor de foto’s van de IJssel. Het was afgelopen jaar een inspiratiebron voor mij, waar ik mijn gedachten in het gehele gebeuren kon laten afvloeien. Bij mijn tekst heb ik mij laten inspireren door de tekst van het muzieknummer Titanium van David Guetta.