15. apr, 2016

Twee handen

Twee handen, ze behoren tot jou Pa… Ik heb je handen in een onopgemerkt gefotografeerd. Je stond daar waar jij op dat moment was, aandachtig rond te kijken van al het verre en vreemde voor je.

Ver en vreemd, je bent nog nooit verder weg geweest dan Duitsland. Toen een lang weekend daar. Samen met Ma en met bekenden voor jou. Nu heb ik jou beleefd en meegemaakt in Hongarije. Daar mocht ik mooie dagen beleven. Samen met jouw zangkoor De Cantorij, met de mensen in Hongarije en samen met jou.

Je hebt mij gevraagd om mee te gaan. "Al is het alleen maar om foto's te maken. Je kunt zo mooi foto's maken". Dat zij je toen met een bijzondere toon voor mij. Ik proefde op dat moment toen jij je woorden sprak, een stukje onzekerheid. Dat was ik niet gewend van jou. Vroeger heb ik je anders meegemaakt. Nu toen jij je had aangemeld voor een reis naar Hongarije, merkte ik een stukje onzekerheid bij je opkomen.

De reis is nu voorbij. Ik heb je zien genieten van de mooie en bijzondere dagen. Het was voor mij een mooie ervaring. Ervaring om jou te laten genieten. En Ma…? Ma zou het mooi gevonden hebben dat jij dit gedaan heb.

Opmerkingen

26.04.2016 16:30

thea wiegers

Ik vond het ook leuk dat je mee ging en tijd en aandacht voor ieder had en bedankt voor de mooie foto van de motermuis!

26.04.2016 20:16

Arend-Jan

Dank je wel. Het waren mooie dagen...
...en dat ik de motormuis op de foto mocht nemen, dat was een verrassing wat ik daarvoor niet in gedachten had

18.04.2016 17:22

Gerda Koldewijn

He Arend-Jan... ik mis onze gesprekjes en plagerijen wel een beetje. Bedankt voor je fijne aanwezigheid vorige week en ik geniet van jouw impressies!

18.04.2016 20:30

Arend-Jan

Het was fijn en leuk om ervaringen uit te wisselen.

18.04.2016 20:30

Arend-Jan

...onze gesprekjes en plagerijen? Ik mis deze als kiespijn
Dank je voor je reactie en blijf mij volgen. Er komt nog meer over de afgelopen week.