2. mei, 2016

Onbeschaamd zat zij daar

Vrouwen… Soms kan ik ze niet begrijpen. Betrapte ik afgelopen weekend een vriendin van mij. Ik zag haar in een voor mij vreemde (?) houding zitten. Dit open en bloot in de buitenlucht en erger nog… op het dak. Geheel onbeschaamd zat zij daar.

Onbeschaamd en dan in een niet alledaags lichaamshouding… Zou een willekeurig andere vrouw dit open en bloot op straat of waar dan publiekelijk doen, dan zou zij drie soorten publiek krijgen. 1). Figuranten (m/v) in politiekleding die haar strafrechtelijk beboeten en haar meenemen naar het politiebureau, alwaar zij zich mag verantwoorden voor haar onbeschaamde gedrag. 2). Publiek wat haar openlijk afwijzen in haar gedrag op dat moment en eventueel haar daarop toespreken. 3). Publiek en dan vooral van het mannelijk geslacht wat haar aanmoedigt om verder te gaan en meer van haar te laten zien. Als dit laatste publiek in grote getale aanwezig is, dan moedigen zij ook nog elkaar aan in het aanmoedigen naar haar.

Nu was er in alle drie situaties naar haar toe geen sprake. Zij deed het in het eentje daar op het dak en per toeval keek ik haar richting op. Als of het zo moest zijn. Nu kon ik bij dit schouwspel wat door haar werd opgevoerd, mijn ogen niet een andere richting opsturen. Ze bleven haar volgen in haar onbeschaamde handelingen daar op het dak.

Andersom, ik bleef haar onbeschaamd volgen in haar gedrag daar op het dak. Ik had niet zoiets van; “Ik moet een andere kant opkijken.” Nee, ik bleef haar volgen in haar onbeschaamde handelingen. Ik volg haar meer in haar bezigheden. Sterker nog, ik haal haar regelmatig aan en streel haar dan over haar kopje en rug. Dat vindt zij fijn. In haar innerlijke vertrouwt zij mij in mijn vele activiteiten en bezigheden bij haar thuis. Wat dit dan ook mag zijn. Zij is een vriendin voor mij en ik vind haar leuk.

 

Klik hier voor haar alle onbeschaamde handelingen.

Opmerkingen

02.05.2016 22:02

Alexandra

love this 'driepoot'

03.05.2016 20:21

Arend-Jan

Wees er zuinig op en heb haar lief...